Πολιτική επιστροφών

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€ – ΔΩΡΕΑΝ

Σε περίπτωση που δε μείνατε πλήρως ικανοποιημένοι από την παραγγελία σας, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε δωρεάν το προϊόν που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών χωρίς κανένα απολύτως κόστος και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο αντίστοιχο ή άλλο προϊόν ίσης ή ανώτερης οικονομικής αξίας. Τα έξοδα επιστροφής καλύπτονται από το barbalias.gr αρκεί να χρησιμοποιήσετε την εταιρεία ταχυμεταφορών και τον κωδικό courier που θα σας υποδείξουμε. Για επιστροφές εκτός Ελλάδας τα έξοδα επιστροφής βαραίνουν αυτόν που κάνει την επιστροφή.

Προσοχή δε θα γίνονται δεκτές επιστροφές προϊόντων μετά την πάροδο των καθορισμένων από το νόμο ημερών.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 49€

Σε περίπτωση που δε μείνατε πλήρως ικανοποιημένοι από την παραγγελία σας, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών με δική σας χρέωση και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο αντίστοιχο ή άλλο προϊόν ίσης ή ανώτερης οικονομικής αξίας. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και τα χαμηλότερα έξοδα μεταφορικών, χρησιμοποιείστε την εταιρεία ταχυμεταφορών και τον κωδικό courier που θα σας υποδείξουμε.

Προσοχή δε θα γίνονται δεκτές επιστροφές προϊόντων μετά την πάροδο των καθορισμένων από το νόμο ημερών.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

  • Διευκρινίζεται ότι, για να προχωρήσετε στην επιστροφή προϊόντος πρέπει το προϊόν να βρίσκεται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκε, χωρίς φθορές και να μην έχει χρησιμοποιηθεί καθόλου.
  • Επίσης απαραίτητη προϋπόθεση είναι να βρίσκεται εντός της συσκευασίας της εταιρίας (προστατευτική θήκη, νάιλον θήκη) και εντός της προστατευτικής συσκευασίας αποστολής του καταστήματός μας. Σε περιπτώσεις που μαζί με την παραγγελία σας, σας στείλαμε συνοδευτικά κάποιο δώρο θα πρέπει να επιστρέφεται και αυτό.
  • Παράλληλα το προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα παραστατικά που λάβατε με την παραλαβή του (απόδειξη/τιμολόγιο, καρτελάκι προϊόντος, barcode, εγγύηση, φάκελος, κουπόνι).

Προσοχή τα προιόντα που μετά τον έλεγχο δεν πληρούν τις άνω προϋποθέσεις, δε θα γίνονται δεκτά προς επιστροφή και θα επιστρέφονται ξανά πίσω με χρέωση παραλήπτη.

Γενική Γραμματεία Καταναλωτή: Δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος αναγνωρίζεται από το νόμο μόνο σε περίπτωση αγοράς ελαττωματικού προϊόντος. Επομένως, εφόσον το προϊόν δεν είναι ελαττωματικό, εναπόκειται στην πολιτική του καταστήματος.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Η διαδικασία επιστροφής είναι απλή:

Εισέρχεστε στο λογαριασμό σας, όπου έχει μια ανάλυση των πρόσφατων παραγγελιών σας

Επιλέγετε το σύνδεσμο «Παραγγελίες»

Στο παράθυρο που ανοίγει, επιλέγετε το προϊόν που θέλετε να επιστρέψετε και τον λόγο επιστροφής του

Επιλέγεται το προϊόν που θέλετε ως αντικατάσταση

Διαφορετικά μπορείτε να επικοινωνήσετε στο (+30.210 3214978) 09:00-21:00, Δευτέρα έως Παρασκευή

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕ ΒΛΑΒΗ

Όλες οι παραγγελίες περνούν από το στάδιο του ποιοτικού ελέγχου πριν την αποστολή τους ώστε να διαπιστωθεί ότι δεν έχουν οποιοδήποτε ελάττωμα. Στην σπάνια περίπτωση που παρατηρήσετε κάποιο ελάττωμα ή έλλειψη στον προϊόν που παραλάβατε, ενημερώστε μας αμέσως μόλις παραλάβετε το προϊόν. Θα πρέπει να μας στείλετε φωτογραφίες από το προϊόν για να εκτιμηθεί από τον εκάστοτε κατασκευαστή ότι η βλάβη δεν οφείλεται σε κακή χρήση του προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή το buggati.com.gr επιβαρύνεται ολόκληρα τα έξοδα επιστροφής για όλα τα προιόντα ανεξαρτήτως τιμής και εγγύησης και αναλαμβάνει την αντικατάσταση ή την επιδιόρθωση τους.

Αλλαγή

Οι δωρεάν αλλαγές αναφέρονται πάντα μόνο για την πρώτη αλλαγή. Περισσότερες από μία αλλαγές χρεώνονται με βάση τις χρεώσεις μας στην εταιρεία courier και επιβαρύνουν τον πελάτη. Μπορείτε να ζητήσετε να σας στείλουμε το ίδιο προϊόν σε διαφορετικό χρώμα ή να το αντικαταστήσουμε με οποιοδήποτε άλλο από την ιστοσελίδα μας χωρίς επιβάρυνση εξόδων αποστολής. Επιπλέον, σε περίπτωση που λάβατε ελαττωματικό ή λανθασμένο κωδικό μπορούμε να σας το αντικαταστήσουμε με τον ίδιο ή το σωστό χωρίς καμία χρέωση.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι τα αντικείμενα να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και να βρίσκονται στην αρχική τους άριστη κατάσταση και συσκευασία και χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες κλπ. Επίσης θα πρέπει να συνοδεύονται απ’ όλα τα παραστατικά πώλησης.

adminΠολιτική επιστροφών