Ιστορία

 

 

 

Η ιστορία του Μπαρμπαλιάς – Ανδρικά Ενδύματα ξεκινά από το 1942, όταν ο Χαρίλαος Μπαρμπαλιάς, ήρθε στην Αθήνα και ξεκίνησε τις επιδιορθώσεις αλλά και την κατασκευή υποδημάτων. Η σκληρή δουλειά και το μεράκι ώθησε τον γιο του, Ηλία Μπαρμπαλιά, να στήσει το δικό του πάγκο με έτοιμα ανδρικά ενδύματα στην οδό Αθηνάς.

Ξεχωρίζοντας μέσα από την αγάπη του για τα αντρικά ενδύματα, ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς, κατάφερε το Σεπτέμβριο του 1957 να νοικιάσει το δικό του μαγαζί στην οδό Σταδίου 51, και με τη βοήθεια των ιδιοκτητών, να το αγοράσει, μερικά χρόνια αργότερα. Η οικονομική άνθηση αλλά και η προτίμηση όλων των Αθηναίων έχτισαν σταδιακά το όνομα Μπαρμπαλιάς, που μαζί του φέρει ιδιότητες όπως ποιότητα και πάθος για την ανδρική ένδυση.

Η εντιμότητα και η ακεραιότητα, μαθήματα ζωής και για το γιο του, Χάρη Μπαρμπαλιά, συντελούν ακόμη και σήμερα στην προτίμηση του κόσμου. Τρεις γενιές μετά, το κατάστημα Μπαρμπαλιάς – Ανδρικά Ενδύματα εξακολουθεί να προσφέρει άριστη ποιότητα και μοναδική εξυπηρέτηση, σε όλους όσοι επιθυμούν κάτι περισσότερο από ένα απλό κοστούμι. 60 χρόνια μετά, το όραμα συνεχίζεται, προσφέροντας μια αυθεντική αγάπη προς το ανδρικό ένδυμα και ένα βαθύ σεβασμό προς κάθε παλιό και νέο πελάτη.

adminΙστορία